10 Mar 10

Dana 11.03.2010. u hotelu Tami Residence, održaće se svečano otvaranje poljoprivredne Savetodavne službe Nišavskog okruga.

 

Osnivači Savetodavne službe Nišavskog okruga su poljoprivredni porizvođači udruženi u “Savetodavno poljoprivredno udruženje Nišavskog okruga” i  LEDIB Program. Ciljevi Savetodavne službe su sledeći:

  1. Savetovanje poljoprivrednih proizvođača u sektorima voćarstva, povrtarstva, proizvodnje mleka i mlečnih proizvoda;
  2. Rešavanje problema u procesu proizvodnje, distribucije i plasmana proizvoda na tržištu;
  3. Zajedničko istupanje na tržištu;
  4. Preduzimanje neophodnih mera u primeni lokalnih i nacionalnih strategija za razvoj poljoprivrede;
  5. Preduzimanje neophodnih mera za razvoj poljoprivredne proizvodnje i ekonomskog razvoja sela u smislu povećanja profitabilnosti i produktivnosti poljoprivredne proizvodnje;
  6. Unapredjenje položaja statusa poljoprivrednih proizvođača;
  7. Unapređenje zaštite životne sredine.

 

Na svečanom otvaranju će biti prezentovan akcioni plan za 2010. Godinu.

 

Pozivaju se sva zainteresovana udruženja i zadruge da se pridruže SPUNO Udruženju a samim tim i poljoprivrednoj savtodavnoj službi kako bi se aktivno uključili u rešavanje problema poljoprivrednih proizvođača.


Vesti
Poziv za pridruživanje SAVEZU START-UP KLASTERA NIŠKOG REGIONA


Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da se pridružite SAVEZU START-UP KLASTERA NIŠKOG REGIONA, novoformiranoj poslovnoj organizaciji koja će zastupati potrebe početnika u poslovanju (preduzeća koja posluju do 5 godina) prema javnoj administraciji sa ciljem kreiranja boljeg poslovnog okruženja za preduzetnike – početnike i održivost njihovog biznisa.VIDEO

Arhiva Vesti