18 Apr 11

Sajam građevinarstva u Beogradu je postao najznačajniji specijalizovani sajam iz ove delatnosti u regionu cele jugoistočne Evrope i tradicionalno se održava svake godine u proleće. Ove godine u periodu od 12-16 aprila sajam je ugostio mnoge domaće i međunarodne renomirane firme, i na određeni način sami učesnici su učinili Beogradski sajam jednom od najvećih sajamskih institucija u Srbiji i jugoistočnoj Evropi. Ove godine su se po prvi put na sajmu predstavili i partneri i korisnici LEDIB Programa kao deo podrške uslugama poslovnog razvoja i podrške klasterima iz sektora građevinarstva.

 

Tako su sledeća preduzeća iz ovog dela Srbije ove godine imale priliku da izlažu na sajmu i tako prikažu svoje usluge i kapacitete na najbolji način:

  1. Građevinski klaster “Opeka Brick”,
  2. Građevinski “start up” klaster,
  3. Projektni biro “Koneski”,
  4. Centar za arhitekturu I dizajn,
  5. Arhilab,
  6. Building project,
  7. SVS Projekt,
  8. Studio.

 

Osim izložbenog karaktera, Sajam građevinarstva ima i edukativni deo, i to o aktuelnim tehnologijama i temama iz sfere građevinarstva.


Vesti
Seminar u Leskovcu


U saradnji sa Ministarstvom životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, Regionalna privredna komora Leskovac organizuje seminar čija je tema Zakon o planiranju i izgradnji.VIDEO
Pilot projekat o Đačkom preduzetništvu (novembar 2009 – jun 2010)
Arhiva Vesti